2+2 éves képzés

2+2 éves képzés

 

Az újonnan induló képzésről

2017 októberében indult az új, négy éves részidős képzés. Ez az nyolcadik képzés, idáig több mint száz hallgató végzett Magyarországon.

A hallgatók a képzés során megismerkednek a 32 alapgyakorlattal, azok embertani hátterével. Tanulmányozzák a Waldorf iskolák testnevelés tantervét, az egyes életkori sajátosságokhoz igazodó játékokat és gyakorlatokat.

A Bothmer-gimnasztika mellett helyet kapnak művészeti és elméleti órák, például anatómia, agyagozás, formarajz, dráma, zene, euritmia, masszázs, bevezetés más mozgásművészetekbe. 

Tanárok

A képzés vezető tanára Martin Baker

A Bothmer Movement International vezetője, 36 éve testnevelés tanár. Az elmúlt húsz évben számos felnőttképzést vezetett Angliában, Magyarországon, Szlovéniában és Németországban.

A képzés magyar Bothmer tanárai és munkatársai: Baditz László, Karkus Ottó, Simon Zsolt József, Szalay László és Varga-Szemes László.

A képzés művészeti és elméleti óráit magyar Waldorf pedagógusok vezetik.

A képzés helyszíne

Klebelsberg Kunó Általános Iskola sportcsarnoka (Budapest, II. ker. Szabadság u. 23.)                                  

Megszerezhető képesítések

A Magyarországon működő képzés a BOTHMER MOVEMENT INTERNATIONAL tagozata.

Hasonló képzések működnek számos európai országban, a hallgatók a nemzetközi nyári képzéseken találkoznak egymással, mely mindig más európai városban kerül megrendezésre. 

A hallgatók tanulmányaik sikeres végeztével a BOTHMER MOVEMENT INTERNATIONAL gyermek és/vagy felnőtt-oktatói diplomáját szerezhetik meg.

A gyermekoktatói diploma lehetőséget nyújt a Waldorf-iskolákban 1-6. osztályig a testnevelés tanítására, a kiegészítő modul elvégzése után a 7-8. osztályos diákok tanítására.

A felnőttoktatói diploma lehetőséget nyújt a Bothmer gimnasztika oktatására felnőtteknek.

Tandíj

A képzés tandíja 228.000 Ft/év egyösszegű kifizetés esetén vagy 19.000 Ft/hó.               

Egyéni elbírálással részletfizetési kedvezmény kérhető.

A képzés első éve (alapozó év) nyitott. A hallgatók az év végén dönthetnek tanulmányaik folytatásáról.

 

 

Képzés jelentkezés